Megérkezett a TOP 1000 labdarúgó a FIFA21-be. A FUTBIN adatbázisa szépen frissül, de az Everton két brazilján különös módon megakadt a szemem.

Egy hét van már csak a WebApp indulásáig. Mielőtt a telefonon keresztül megpróbálhatjuk felhalmozni a zsetonjainkat, érdemes egy picit ránézni az adatbázisra, és áttanulmányozni a FIFA 21 lapjait. Személyes kedvencem idén az Everton két brazilja: Allan és Richarlison lapjai a játék korai szakaszára.

Richarlison már a tavalyi TOTSSF alatt felhívta magára a figyelmet. Azt a lapját is nagyon kedvelte a közönség. A FIFA21-ben 81-es kártyával kezdi meg a menetelését, de a statok ne csapjanak be minket. Ha egy Hunter Chemy-t rárakunk, akkor Pace statjai 94, valamint 96-os értékre emelkednek. 97-es helyezkedés mellé pedig 92-es befejezés társul. Persze más chemyvel is kipróbálhatjuk, de nekem ez tűnik a legcélszerűbbnek. 5-ös gyengébbik láb mindenképp fontos tényező volt tavaly, mellette pedig 4 csillagos trükkmozdulatok szerepelnek.

A másik brazil Allan, az Everton friss igazolása idén a Napolitól.

Az eddigi években Allan gyakran szerepelt az olasz csapatokban, mert egy megbízható középpályásnak számít. Bár az összértéke csökkent a tavalyi évhez képest, a statjai ismét bitang erősek. A sebességén mindenképp kell dolgozni, hiszen a 77 és 69-es érték egyáltalán nem pozitív. Ennek apropóján elsősorban én egy Shadow chemy stílussal fűszerezném, ami szinte kimaxolja a védelmi statjait. A 92-es Staminának köszönhetően egy egész meccses box to box középpályást kapunk, aki valószínűleg tökéletesen teljesíti feladatát. Mellé pedig 5 csillagos trükkmozdulat is társul.

Reméljük az év során még speciális lapokat is láthatunk a két Everton játékostól, és akkor biztosan a meta szerves részei lesznek.

Neked kik az első kiszemeltjeid FIFA21-ben?

×