Napokon belül érkeznek a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone friss tartalmai, ráadásul elindul a metró is, és új operátorok jönnek.

Egy ideje tudjuk már, hogy mikor érkezik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évada, ám eddig nem igazán kaptunk hivatalos infót a friss tartalmakról.

A friss előzetesben most lehull a lepel néhány újdonságról.

 

Operátorok

A friss előzetes tulajdonképpen egy izgalmas történetben mutatja be, hogy nagyjából milyen jelentős mapváltozásokra számíthatunk majd. A főszerepben Farah (Urzikstani Liberation Force) és Nikolai (Chimera) látható, akik egy metróalagútban harcolnak. Gyanítjuk, hogy a két katona a Modern Warfare és Warzone operátorainak táborát erősítik majd.

Mapváltozások

Az előzetes központi eleme a metróalagút, valamint maga a metróhálózat. A metró megjelenésére utaló jel is megjelent már korábban, a Call of Duty League klipjében. Ott a stadion mellett a metrólejáró volt látható.

Ha az előzetes alapján kell tippelnünk, akkor Verdansk alatt komoly hálózat jön létre, amivel könnyen eljuthatunk a map egyik feléből a másikba.

Kép: Activision

Ne feledjétek, hogy az 5. évad utolsó hetén még bőven lehet farmolgatni, hiszen dupla XP hétvége van. Szeptember 29-én pedig érkezik az új évad, szemmel láthatóan jelentős újdonságokkal.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×