18 évet élt, a mémjeiről elhíresült Longcat.

A mémek megjelenése óta egyes macskák valóságos világszenzációnak örvendenek. Valószínűleg nincs olyan internetező, aki ne látta volna Grumpy Catet, életében legalább egyszer. Nos, a mémjeiről híres Longcat követte Grumpy Catet a macskamennyországba, ugyanis gazdája Twitteren közölte, hogy a híres cicája 18. életévében eltávozott.

A 4chanen kezdte a pályafutását, de mára szinte mindenki találkozott már vele az interneten

Az eredetileg Shiroi névre hallgató fehér cicát elsőként a 4chan népe kapta fel, majd a Photoshoppolt képek hamar terjedni kezdtek a közösségi platformokon és a redditen egyaránt. Pár hét felforgása alatt pedig szinte mindenkihez eljutott a népszerű mémmacska, többek között a 9gagnek is köszönhetően.

 

Az amúgy 65 centiméter hosszúságú macska csak a felemelt állapotában tűnt óriásinak, egyébként egy teljesen átlagos házi cicáról beszélünk, aki akár nagymamánk macskája is lehetne, de épp ezért szeretjük ennyire a mémeket, hiszen elég egy jól elkapott pillanat és rögtön mindenki felismer az utcán.

 

 

A mémek szerelmesei és Longcat rajongói azonnal nekiláttak a mémek készítésének, ezzel nem elviccelve a macska halálát persze. Az biztos, hogy ha valóban létezik a túlvilág, a legjobb arcok már ott vannak. Épp ezért a Photoshop segítségével ismét megemlékezhetünk a 15 éve népszerű Longcatről, aki valószínűleg sosem sejtette, hogy mennyi rajongója is van igazából.

 

 

Ég veled Shiroi!

Ezt olvastad már?

Mától ingyenesen játszható a Rocket League

×