Nem kellett sokat várni Samira, a League of Legends legújabb hősének gyengítésére. A tegnap esti órákban már élesedett is a módosítás.

Még nincs 48 órája, hogy Samira megérkezett a League of Legends-be, de a karakter máris megzavarta a játék állóvizét. A fórumokat ellepték az értetlenkedő kommentek, valamint ismét mémek tárgya lett a kiadó. Aphelios után ismét sikerült egy őrületes lövészt élesíteniük.

Mi is írtunk véleményt az első egy-két mérkőzésünk után, s úgy fest, nem értettünk félre semmit, ugyanis az esti órákban a Riot Games meglépte azt, amire számítottunk. Egy hotfix nerf formájában megérkezett az első gyógycsomag a karakterre.

A Riot Games úgy döntött, hogy először megpróbálják gyengíteni a karakter early game erejét. Csökkentettek az alap életerején, ráadásul nem is keveset. A megjelenésekor 600 base HP-vel rohangált, ez mostantól csak 530 lesz.

Arról nem is beszélve, hogy az ultijának egyes szintű sebzése már a kanyarban sincs, legalábbis az alapsebzést eltüntették róla. Eddig fixen sebzett 100-at, ez most már csak a teljes AD 500%-a lesz. A második és harmadik szinten megérkezik az alapsebzés, 100, majd pedig 200 is lesz.

Véleményem szerint most jó helyen fogták meg a hőst, a végső képessége tényleg őrülten erős volt. Azt majd meglátjuk, hogy így mennyire lesz játszható szóló ösvényben, most azt mondom, hogy ezzel sikerült száműzniük a 2v2 lane-be.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×