Ingyenessé válik az Epic Games tulajdonába kerülő Rocket League. Az első saját szezonját úgy ünnepli a kiadó, hogy még a Fortnite játékosok is kapnak a tortából.

Kevesen tudják, de a tavalyi év során az Epic Games felvásárolta azt a Syonixot, ami a Rocket League fejlesztéséért felel. Így lényegében az Epic tulajdona lett a híres autós esport-játék is. A játék éppen a jól bevált Free-to-Play modellre készül átállni, ami szeptember 24-én meg is történik.

Ezt a jeles eseményt természetesen az Epic arany tojást tojó tyúkja, a Fortnite Battle Royale sem hagyhatja ki. A fejlesztők külön speciális eseménnyel és tartalmakkal készültek, a játékosok biztosan nem fognak unatkozni. Az esemény hivatalos előzetest is kapott, íme a Llama-Rama kedvcsinálója:

 

A legújabb Fortnite frissítésben, a v14.20-ban egyébként Rocket League kiegészítők is megbújtak, vagyis biztosan lesz miért harcolnunk a Llama-Rama során. Ha másért nem, két jópofa Back Bling biztosan a gyűjteményünkben landolhat majd:

A Rocket League egyébként ezzel nulláról kezdi, az Epic Games úgy is hirdeti az új Battle Pass-t, hogy ez a híres focis-autós játék első szezonja. Nos, ez csak abból a szempontból igaz, hogy az Epic ernyője alatt lesz ez az első, igazából a 14-re készül a közösség.

Az ingyenes Rocket League-ről a következő cikkben olvashattok bővebben:

Mától ingyenesen játszható a Rocket League

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×