Egy jól ismert Call of Duty: Black Ops Cold War szivárogtató új információkat tár fel a közelgő zombimódról. Új mapok és friss fegyver várható.

Miközben a Call of Duty: Black Ops Cold War Alpha időszaka alatt ki lehetett próbálni a játékot PS4-en, a rajongók a zombimóddal kapcsolatban továbbra is sötétben tapogatóznak. A hivatalos előzetesből persze már kiderült pár dolog, egy szivárogtató most új információkat osztott meg.

TheGamingRevolution vadonatúj szivárgásai új mapról és egy fegyverről árulkodnak.

Sajnos a most megjelent videó copyright miatt nem tartalmaz semmilyen Cold War részletet, csupán a korábbi játékokat látjuk illusztráció gyanánt. Minden információ narrációban hangzik le, de természetesen röviden listázzuk, hogy mi hangzik el benne.

 

Black Ops Cold War zombimód

Sajnos azt nem lehet tudni, hogy TheGamingRevolution honnan szedte az információit és mennyire megbízhatóak, így nem árt némi fenntartással kezelni. Mondjuk azt, hogy hiszünk neki, bár biztosra csak akkor mehetünk, amikor az Activision bejelenti.

Mapok

Nacht der Untoten

Azt már az előzetesből is szinte biztosan lehetett tudni, hogy a Nacht der Untoten map visszatér, sőt gyakorlatilag a zombik elszabadulásának helyszíne lesz. TheGamingRevolution szerint a másik map az úgynevezett Die Maschine lesz, melyen egy hatalmas nyílt terület is helyet kap. Elvileg a Nacht Der Untoten is része lesz.

A másik map, amiről szó esik, az úgynevezett Firebase Z, mely a szivárgás szerint Vietnamban terül el. Ez valószínűleg egy dzsungeles map lesz, valahol egy vietnami szigeten. Aztán jöhet egy DLC map is, valamikor a későbbi évadok során, aminek helyszíne vélhetően Berlin lesz. A videó szerint ez egy átalakított Kier der Untoten map, de erről többet nem lehet tudni.

Perkek és fegyverek

A szivárgás szerint a már korábbi játékokból ismert Black Ops perkek visszatérnek, ám lesz olyan, ami némi átalakításon ment keresztül a korábbi verziókhoz képest. Ha lehet hinni a videónak, akkor visszatér a Ray Gun, vagy egy új csodafegyver, a Ray Rifle. Elvileg ez egy új Ray Gun változat, ami AR-ként működik.

Természetesen ezek csupán szivárgások, nem feltétlen kell mindegyik részét azonnal elhinni. Reméljük, hogy hamarosan még több hivatalos infót tudhatunk meg a Cold War zombimódjáról.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×