A gyújtogatás szerencsére még nem indult meg.

Korábban több ízben írtunk már az 5G-ellenesekről, akik szerint a koronavírust is az 5G hálózatoknak köszönhetjük. A szervezet először az Egyesült Királyságban csapott le több alkalommal, de mostanra már hazánkba is elértek az 5G adótornyok ellen kampányolók. Egyelőre még csak békésen, kiragasztott plakáttal próbálják felhívni a figyelmet az 5G veszélyeire.

Budapestre is megérkeztek /Kép: HWSW.hu

Mindeközben az 5G-ellenesek hazai csoportosulása, már ezernél is több főt számlál a Facebookon. A „Civilek az 5G mentes Magyarországért” társulat nemrég a köztársasági elnökhöz fordult, hogy eltávolítsák az 5G adótornyokat, viszont Áder János egyelőre nem reagált a nyílt levélre.

Hiszitek vagy sem, de a héten szombaton tartják a nemzetközi 5G-ellenes napot, amikor is az adótornyok ellen demonstrálnak az 5G-ellenes hívők. A jelek szerint itthon nem fogják megtartani ezt a hagyományos tüntetések értelmében, helyette arra buzdítottak mindenkit, hogy írjanak a helyi önkormányzatoknak, hátha sikerrel járnak.

Idén készült el egyébként az első hosszabb távú kísérlet, ami kimutatta, hogy nincs miért aggódni az 5G adótornyoktól. A szakemberek véleménye szerint az időseket és a gyerekeket sem veszélyeztetik az 5G rádiótornyok hullámai. Hét évig vizsgálódtak az ügyben. Ennek ellenére Angliában pár hónapja 77 rádiótornyok gyújtottak fel.

A borítókép csupán illusztráció

Korábban történt:

Egyre durvább a helyzet: 77 rádiótornyot gyújtottak fel az 5G-koronavírus összeesküvéselmélet hívők

×