Ezúttal nem kapunk próbaverziót a legújabb Fifához az EA Sports-tól. A kanadai cég meg is indokolta a döntést, reméljük jól cselekszenek.

Nyár végén elkezdte az EA Sports osztogatni az alfakulcsokat a FIFA 21 teszteléséhez. A szerencsés játékosok kipróbálhatták az új verzió különböző játékelemeit, ám ezek annyira kezdetlegesek voltak, hogy komolyabban nem lehetett mit leszűrni belőlük. A visszajelzések alapján hibákat javítottak a fejlesztők, a játékmeneten és a külcsínen még dolgoztak.

Épp ezért várta mindenki szeptember végét, ugyanis pár héttel a megjelenés előtt szokta az EA élesíteni a FIFA játékok demóját. Itt szűkös keretek között kipróbálhatnak az érdeklődők pár csapatot és kapnak egy képet arról, hogy mire is lehet majd számítani.

Nos, ez úgy fest, hogy most kimarad.

Szeptember 21-én, a késő esti órákban érkezett a hír, hogy a FIFA 21 demóját nem érdemes várni. Az EA Sports azzal indokolta a döntést, hogy inkább az utolsó napokat is a fejlesztésre szánják. Szeretnék, ha a játékmenet hű lenne a következő és az aktuális konzol generációkhoz, s ezért hajlandóak szakítani a tradíciókkal.

Sajnos ennél több információt nem közölt a kiadó, így nem tudjuk, hogy egészen pontosan min dolgoznak az utolsó pillanatokban. Reméljük, tényleg megemberelik magukat és hosszú évek után végre tényleg egy komplett sportjátékot kapunk.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×