Ez már az utolsó hét, mielőtt beköszönt a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évada. Itt az ideje még egy kis farmolásnak.

Elérkezett a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 5. évadának utolsó hete. Miközben sokan azt várják, hogy kiderüljön, milyen újdonságok jelennek majd meg az új évadban, közben az Infinity Ward tartogat még néhány meglepetést az utolsó hétre is.

Ezen a héten lesz még lehetőség fejleszteni a karaktereket, és befejezni a Battle Passt.

Kép: Activision

Ez jön még a héten

A legnagyobb hír, hogy a héten jön még egy Double XP, Double Weapon XP időszak, ráadásul a Battle Pass is kétszer olyan gyorsan fejleszthető. Mindhárom dupla XP időszak szeptember 25-én, pénteken indul és egészen szeptember 28-ig tart.

Modern Warfare Multiplayer

A héten a Modern Warfare játékosok a játékmódok frissítésére számíthatnak. Jön a Shipment 24/7 és a Shoot House 24/7. Ezenkívül jön egy Deathmatch Domination + Drop Zone játékmód, valamint a Gunfight 3v3 Snipers változata, amelyben minden fegyver egy sniper rifle vagy marksman rifle blueprint.

Warzone

A Warzone játékosai most visszatérhetnek a Mini Royale játékmódba, hármas felállásban. Ezt a játékmódot az 5. évad elején hozták be, hogy gyors élményt nyújtson, kevesebb játékossal, kis körben. A meccsek ezért általában jóval pörgősebbek.

Kép: Activision

Ezek mellett persze elérhető a szokásos Solo, Duo, Trio és Quad felállás is, valamint bármelyik Plunder mód.

Shop

Ha valaki a boltba merészkedik, talál majd egy két új kozmetikai csomagot is. A Beyond the Pale csomag például új skint ad a Ghost operátornak, illetve két fegyvervariánst, valamint weapon charmot, emblémát 1200 CoD pontért.

Ezenkívül van egy új sniper blueprint a Notice Me: IV szett részeként.

Kép: Activision

A heti frissítések ma, azaz szeptember 22-én élesednek, a dupla xp hétvége pedig pénteken indul.

Te mivel töltöd majd az 5. évad utolsó hetét?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×