Azok, akik úgy döntöttek, hogy otthonukat egy új generációs Xbox konzol ékesíti majd, ma megkezdhetik az előrendelést.

Ahogy azt a Microsoft bejelentette, a vállalat legújabb konzolgenerációja idén november 10-én jelenik meg. Néhány napja arról is lerántották a leplet, hogy az előrendelés szeptember 22-én indul,

szóval mától lehet lecsapni az új konzolokra.

Mivel a Microsoft pontosan megadta, hogy mikor és hol indulnak az előrendelések, talán nem esnek abba a hibába, mint a Sony. A hivatalos weboldalon még a kiskereskedők listája is megjelent, így mindenki előre tervezhetett. A konzol az Xbox All Access szolgáltatásban is előrendelhető.

Néhány órája az Xbox Magyarország is arról tájékoztatta követőit, hogy elindult az előrendelés. Ott ezt a linket osztották meg.

Kép: Xbox Facebook

Annak ellenére persze, hogy sok helyen elindul az előrendelés, valószínűleg az Xbox esetében is jó sokan maradnak gép nélkül a készlethiányok miatt. A következő hónapokban azonban nőhet a készlet.

Egyébként ha valaki már rendelkezik Xbox One konzollal, akkor talán érdemesebb várnia még egy kicsit. Bár a Series X és S új grafikus és felhasználói élményeket kínál, a közelgő nagy címek, mint a Halo Infinite, elérhető lesz a jelenlegi eszközökön is.

Ellenben ha valaki nagy Bethesda rajongó, érdemes lehet beruházni egy új Xbox-ra. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Microsoft megvette a Bethesda anyavállalat, a ZeniMax Mediát 7,5 milliárd dollárért. Ez azt jelentheti, hogy az ikonikus franchise-ok, mint az Elder Scrolls vagy a Fallout, hamarosan Xbox exkluzívak lesznek.

Bár természetesen limitált a készlet, a konzolokat magyarországi üzletekben is elő lehet rendelni. Ilyen például a KonzolVilág.

Te előrendeled az új Xboxot?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×