A világ egyik legnépszerűbb K-pop bandájának új videója a Fortnite Party Royale módjában kap helyet. Táncra felkészülni!

Akár hiszi valaki, akár nem, a K-pop műfaj rendkívül népszerű a világon, különösen a BTS együttesnek köszönhetően. A K-pop népszerűsítését persze nagymértékben elősegíti a dance cover műfaj is, aminek kis hazánkban is rengeteg képviselője van. Ennek lényege, hogy a táncos kedvű fiatalok pontosan azt a koreográfiát táncolják, amit a klipben is látni. Ehhez persze a K-pop bandák kiadnak táncos videókat is, hogy tanulható legyen a koreográfia.

A BTS első teljesen angol nyelvű dalának koreográfiáját a Fortnite játékban mutatják be.

 

Lám, milyen messzire jutott a Fortnite. Nem csak egy népszerű battle royale, de slágerek helyszíne is lett, köszönhetően persze a koronavírus-járványnak is. Az utóbbi időben több koncert is zajlott a Party Royale játékmódban, ahol nem lehet harcolni, csak élvezni az online előadót. Talán szüksége is van most ezekre a nagy volumenű eseményekre a Fortnite-nak, miután elég kényelmetlen helyzetbe került az Apple per miatt.

A BTS legutóbbi dalát egyébként már szinte mindenhol játsszák, a Youtube-on több mint 386 millióan látták.

 

A Dynamite Choreography Version premierje most tehát a Fortnite-ban lesz látható szeptember 26-án, magyar idő szerint hajnal 2-kor. Ha ekkor még ébren vagy, akkor irány a Fortnite nagyszíndapa és a klippremier.

Hogy teljes legyen az élmény, persze az esemény előtt a Shop-ban elérhető lesz két BTS emote is, mely egy-egy BTS koreográfia. Ez még nem minden: szeptember 22-től a Fortnite Creative módjában az eredeti Dynamite klip felépített helyszíne is bejárható lesz, ahol egyedi kihívásokat is teljesíteni lehet.

Neked hogy tetszik a BTS legújabb dala?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×