A League of Legends-ben már több mint 150 karakter található. Mindegyiknek van egy meghatározott pozíciója, ám ez sokszor nincsen kőbe vésve.

Pantheon 2019-es átalakítása erősebb lett, mint azt a fejlesztők előzetesen gondolták. A kilencedik szezon egyik legtiltottabb karaktere volt, így érthető, hogy több hónapon keresztül dolgoztak azon, hogy egyensúlyba kerüljön. Időközben elszaladt mellette az idő és az új karakterek átvették a reflektorfényt. Viszont mostanra kezd visszatérni a metába a hős, bár meglepő pozíciókban.

Most, hogy hamarosan kezdetét veszi a 2020-as Worlds, a profik is egyre többet használják Pantheont. Viszont nem, mint jungler, vagy topos számítanak rá, sokkal inkább a support pozícióban bukkan fel. Érdekes az új irány, bár sok Pantheon mainnek ez nem tetszik.

Riot Phlox az egyik Reddit poszt alatt írt Pantheon jelenlegi helyzetéről és arról, hogy a fejlesztők hogyan tervezik kezelni a hős helyzetét. Ugyan nem zavarja őket az, hogy jelenleg a támogató pozícióban tündököl a harcos, megértik azokat is, akik erre rossz szemmel néznek. Így az a tervük, hogy az előszezon után ismét visszalendítik eredeti pozíciói felé Pantheont.

I got the top secret info.
byu/evriffle inPantheonMains

Természetesen semmire sincsen garancia, elvégre ez nem egy olyan hiba, vagy kellemetlenség, ami szervesen érintené a játékélményt. Phlox viszont már egy ideje játszik Pantheon szóló erejének tuningolásának gondolatával, s lehet rá szánja az időt, hogy ismét megvillanhasson a dárdahajító.

Azt se felejtsük el, hogy a 11. szezon előszezonjában már megérkeznek az új Mythic tárgyak, amik önmagukban sokat változtathatnak majd a játékmeneten. Ha Riot Phlox úgy dönt, hogy nekiveselkednek a Pantheon frissítésnek, a munkálatok csak az előszezon végén, vagy közvetlenül utána kezdődhetnek el.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×