A népszerű szivárogtató, Alex egy videót is megosztott arról, hogy hogyan fest majd a cross motor a PUBG terepén. Elég menő, az biztos.

Mióta feltűnt Alex, a dínó, azóta az adatbányászok meg vannak lőve, ugyanis a helyüket átvette egy belsős ember, aki feltehetően a PUBG Corp. berkeiből küldi egyenesen az újabb részelteket. Az elmúlt időszakban rengeteg olyan infót köszönhetünk neki, aminek segítségével jó előre belenézhettünk a játék új tartalmaiba.

Most egy igen izgalmas hírrel örvendeztette meg a rajongókat. Bemutatta a cross motort.

Természetesen a PUBG pályáin amúgy is elérhető a motor, ám talán az sem képes annyira jól és gyorsan mozogni a terepen, mint a valószínűleg hamarosan bevezetésre kerülő cross változat. Ki ne akarna jó nagyokat ugratni, trükközni és meglepni az ellenfeleket?

A szivárgás természetese ALEX the PUBG DEV-nek köszönhető, aki az utóbbi időben rendszeresen szállítja a friss, tesztelés vagy bevezetés alatt álló PUBG tartalmakat. Korábban a cross motor vázszerkezetéről is posztolt egy képet.

Kép: Twitter

Persze azt, hogy mikor kerül be a játékba a kicsike, egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy rengeteg friss élményt nyújthat majd.

Neked hogy tetszik a járgány?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×