A Call of Duty: Warzone fejlesztői végre reagáltak két frusztráló hibára. Készül a Heartbeat Sensor és az Armor Satchel hibáinak javítása.

A Call of Duty: Warzone hihetetlen népszerűsége ellenére rengeteg játékos csalódott, hiszen a számtalan glitch, hiba, bug és csaló miatt néha igen nehéz élvezni a játékot. Ezek közt vannak persze olyan hibák is, melyek javításán már javában dolgoznak a fejlesztők, ám ehhez nagyon sokszor hozzájárul a játékosok segítsége is.

Ahogy a fejlesztők jelezték, most a Heartbeat Sensor és az Armor Satchel hibái vannak terítéken.

A sok-sok hiba miatt egyébként többen azzal vádolják az Infinity Ward csapatát, hogy a jelentések ellenére nagyon lassan oldják meg a problémákat. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy az Activision és az Infinity Ward ádáz harcot vív azért, hogy a játék stabil legyen, hogy visszaszorítsák a csalókat, és javítsák a hibákat. Őket is meg lehet tehát érteni, pláne hogy szép lassan át kell állni a Cold War frissítésekre.

Heartbeat Sensor bug

A Warzone Heartbeat Sensor hibája kétségtelenül az egyik legfrusztrálóbb mostanában. A játékosok az eszköz használatakor igen komoly lagot és fagyást tapasztalhatnak. Sőt olyan is előfordult már, hogy az eszköz megölte a játékost.

 

Miután a Warzone egyik játékosa Twitteren jelezte, Joe Cecot, az Infinity Ward vezető fejlesztője végre reagált. Azt írta, rajta vannak az ügyön, vizsgálják, hogy mi okozza a hibát. Sajnos ennél többet nem árult el a javításról, a probléma viszont igen súlyos.

Armor Satchels

Egy másik jelenség, ami a Warzone játékosait sújtja, az armor táskákhoz kapcsolódik. A hiba miatt az Armor Satchel képes mindenki számára maximális mennyiségű páncélt adni, ami valljuk be, egy csapat esetében igen nagy előny lehet. Ráadásul a hiba még a halott játékosoknak is 8 armort ad.

Az Infinity Ward a hibát most hozzáadta a nyilvános Trello táblájához, a javítás tehát már úton van.

Sajnos azonban azt nekem lehet pontosan tudni, hogy mikor vezetik be a javításokat. Valószínűleg már csak a 6. évad frissítésével érkezik, ami nincs is olyan messze. Szeptember 29-én talán már nem kell a fenti hibák miatt aggódnunk.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×