Már egy karnyújtásnyira van Seraphine, a League of Legends legújabb hősének megjelenése. Összegyűjtöttünk minden infót róla.

Samira már ott tündököl mindenki éles kliensében, ám meglepő módon már a soron következő LoL karakterről is sokat tudunk. Seraphine, a Riot legújabb frissítése hamarosan felbukkanhat a PBE-n.

Mindezt azért gondoljuk, mert a kiadó már hivatalosan bejelentette, hogy az új hős kollaborálni fog a K/DA csapattal és hamarosan új közös szám jelenik meg. Ha tippelnünk kellene, akkor a világbajnoki döntőre jósolnánk a szám premierjét, ami október 31-én lesz megtartva. Vagyis bő egy hónapunk van addig, míg Seraphine az éles szerverek közelébe kerül. A Riot szereti két héttel korábban már a tesztszerveren tudni az új tartalmakat, vagyis Seraphine-ról hamarosan lerántanak minden leplet a fejlesztők. Összeszedtük hát az eddigi összes információt!

K/DA és Seraphine

Az elmúlt években a Riot Games nemcsak azt bizonyította, hogy tudnak a League of Legends-en kívül más játékokkal is foglalkozni, hanem azt is, hogy nem csak a játékokra tudnak támaszkodni. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva minőségi zenéket is gyárt a kiadó, s mára már biztos vagyok benne, hogy olyan réteg is kialakult, akik a zenéiről ismerik a Riotot.

 

Két évvel ezelőtt, a 2018-as Worlds-ön robbantottak hatalmasat a K/DA csapattal. Nem csupán skinek érkeztek ebben a témában, hanem megszületett a Pop/Stars című szám, amit azóta már több száz millióan hallgattak meg, vagy töltöttek le. Természetesen felcsillant a Riot szeme, azóta már állandóan érkeznek a jobbnál jobb zenék és nem csak a világbajnokságra készülnek új dallamok.

 

Pár hete egy dalszöveg videóval tért vissza két év után a K/DA csapat. A “The Baddest” azóta is folyamatosan gyűjti a megtekintéseket. Viszont ami érdekes, hogy idén több új K/DA szám is érkezik, az egyikben ráadásul a LoL egyik új hőse is közreműködik majd.

Képességek

A SkinSpotlight PixelButts-nak köszönhetően rábukkant egy érdekes részletre a tesztkliens forrásfájljai között. Mint kiderült, Seraphine képességeinek magja már el van ültetve a kliensben. Első ránézésre nagyon hasonlítani fog Seraphine témája Sonájéra, ugyanis ő is hangjegyekkel és különböző hangokkal fog operálni harc közben.

Seraphine képes lesz megnövelni a saját támadási távolságát, valamint bónusz mágikus sebzést is tud magának kölcsönözni bizonyos esetekben. Sőt képes lesz pajzsot pakolni társaira, majd megnövelni azok mozgási sebességét. Ha Seraphine már rendelkezik pajzzsal, akkor gyógyítani is fog tudni.

Ugyan mides karakternek volt bejelentve, a képességei alapján úgy fest Luxra fog hasonlítani. Ő tipikusan az a karakter, aki képes eljátszani a középső ösvényen, de támogató pozícióban is bőven hasznos tud lenni.

Személyiség

Ahogyan már a cikkben is látható volt, Seraphine-nek saját személyiséget alakított ki a Riot Games. Twitteren, Instagramon és SoundCloudon is aktív a karakter. A kiadó létrehozott neki egy fiktív profilt, ami időről időre úgy posztol, mintha élő személy lenne. Nyaralós képek, eleresztett gondolatok, egy-két zenei demó. Minden, amit el lehet képzelni. Ez egy teljesen új módja egy hős bemutatásának, Seraphine előtt ilyesmivel nem foglalkozott a Riot.

 

A világbajnokság hamarosan kezdetét veszi, Seraphine pedig legkorábban a 10.20, vagy 10.21-es ciklusban lehet majd benne.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×