A PUBG Corp. imád új módokat és tartalmakat behozni a PUBG világába, a legújabb játékmódot azonban körülbelül 24 óra után tiltották le, különböző problémák miatt.

Nemrég elindult a legújabb Aréna játékmód a PUBG Labs-on belül, mely során nem kell lootolni és a gép is a térkép egy meghatározott pontjára dob ki. Itt csapatok mérik össze tudásukat, egész pontosan 16 csapat vesz részt. A helyszín lehet akár Erangel, Miramar vagy Sanhok is, így változatos tájakon harcolhatunk.

Nagyjából 24 órával a PC-s megjelenés után le is állították, mivel a felhasználók kritikus problémákról számoltak be.

Kép: PUBG Corp.

Az Aréna játékmódot egyébként több időszakban is kínálják a PC-s és konzolos felhasználóknak. Ez volt az első PC-s időszak, ami a tervek szerint 3 napig tartott volna, szeptember 18-21 között. Nem jött össze. A következő időszak a tervek szerint szeptember 25-28 között zajlik majd konzolon is, remélhetőleg akkor már nem lesznek stabilitási problémák.

Fontos tudni, hogy a játékmód a PUBG Labs felületén jelent meg, ami tulajdonképpen az újdonságok tesztelésére szolgál, ám olyan kritikus stabilitási hibák léptek fel, hogy a teszt gyakorlatilag kudarcba fulladt.

Sokan csalódottak most, hogy az Aréna módot ilyen hamar leállították. Neked sikerült kipróbálni?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×