Egy korszak zárult le a hazai Twitch történetében.

Utoljára indította el a streamet hazánk legnépszerűbb gamer tanára, ezer követték figyelemmel, ahogy beszámol az okokról. Őszintén, mi is alaposan meglepődtünk, hogy pár napja visszavonulót fújt Tanár Úr, akinek tavaly streamjeit átlagosan egyidőben 185 néző kísérte figyelemmel. A platformon elért sikereken túl viszont úgy döntött, hátrébb lép és leteszi a kondenzátoros mikrofonját. A mára már ex-streamer elmondása alapján az egész közvetítés már túlnőtt rajta. Sajnos a magánéletébe is alaposan beleszólt ez a „hobbi”, ugyanis a streamelt órák ellenében Tanár Úr nem teljes idős, úgynevezett full-time streamer volt, hanem csupán a munka után lőtte fel az adásokat.

Az ex-streamer cáfolta a pletykákat, mi szerint egy feljebbről jött utasítás miatt kell abbahagynia a közvetítést. Szimplán csak arról van szó, hogy nem fért meg ez a tevékenység a munka és a család mellett, ugyanis a streamelés minden idejét elvette, így a korábbi szabadidő, amit a családdal töltött, az egyszerűen kiesett, arról nem is beszélve, hogy mindez mennyire megterhelő.

Ezzel együtt a szociális életére is kihatással volt a streamelés, emiatt egyszerűen nem jutott ideje a barátaira és hirtelen azon találta magát, hogy nem tud kivel leülni meginni egy sört. Ez még akkor is kellemetlen, ha Tanár Úr nem is iszik alkoholt. A pedagógus azt is elárulta, hogy nem egy hirtelen döntésről van szó, állítása szerint már fél éve gondolkozik a változtatáson és ezt találta legjobb opciónak. Az utolsó streamjét egyidejűleg 1500 fő követte átlagosan, összesen pedig közel 11 ezren nézték meg az utolsó adását.

A teljes búcsústreamet erre találjátok.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Korábban történt:

Tanár Úr visszavonul a streameléstől

×