Elindult a Black Ops Cold War alfa tesztelése. Egyelőre azért még látszik, hogy első fázisában tart a játék fejlesztése, mivel kicsit bugos a játék fegyverarzenálja

A PS4 játékosok máris belevethették magukat az első Black Ops Cold War mérkőzésükbe, hiszen a hétvégén elindult az alfa. Noha egyelőre még látszik, hogy elsődleges fázisában jár a fejlesztés, hiszen a játék fegyverarzenálja felettébb bugos.

A Call of Duty játékokban, ugye alapesetben egy elsődleges, valamint egy másodlagos fegyvert cipelhetünk magunkkal. Ha felvesszük a Law Breaker Wildcardot, akkor mind a két fegyverünk helyén cipelhetünk elsődleges fegyvert, de így is csak két tárgyat cipelhetünk magunkkal. A Cold War alfájában, azonban valakinél ez a szám a duplájára nőtt.

Igen a videóban jól látható, hogy Trident két pisztolyt, egy gépfegyvert, valamint egy mesterlövész  puskát is magával cipel. Nem csak neki volt egyedül érdekes a fegyverarzenálja. Justin „SILLY” Fargo-Palmer is három fegyverrel rohangált a hétvégén.

Azt, hogy pontosan miért kaptak több fegyvert a kelleténél nem tudni. Bizonyos módokban régebben lehetett három fegyvert is cipelni, de azok kifejezetten PvE mérkőzések voltak. Azért egy multiplayer csatában, ennyi fegyver kicsit erős lehet egy személynél. Mindenesetre alfáról beszélünk reméljük a megjelenésre nem találkozunk hasonló esetekkel.

Ti kipróbáltátok hétvégén a játékot?

×