A HenryG által átvett Cloud9 CS:GO csapat újabb neveket mutatott be tegnap este. woxic és mezii is csatlakozott a Colossus csapathoz.

Az elmúlt pár hétben kicsit felgyorsultak az események a Cloud9 CS:GO csapata körül. HenryG bejelentette visszavonulását a kommentátori hivatástól, és ő lett a csapat megbízott menedzsere. A volt CS:GO játékosnak komoly tervei voltak az egyesülettel, és már az első igazolásain is meglátszott.

Elsőként a Alex csatlakozott az új Cloud9 Colossus keretéhez. A Vitalityből érkező játékos lesz a csapat irányítója, így jó pár nevet előre ki lehetett zárni az új igazolások közül. Mellette tegnap este további két nevet bejelentettek.

Elsőként HenryG woxic nevét leplezte le. A török játékos 3 éves kontraktust írt alá, és a csapat mesterlövészeként érkezik az észak-amerikai csapathoz.

A másik új név, már egy kevésbé ismert játékos. Mezii szintén a brit vonalát erősíti a csapatnak. Az ő kontraktusa is 3 évre szól.

Látható, hogy HenryG tényleg valami nagyban gondolkozik, hiszen ezekkel az igazolásokkal, és a hosszútávú szerződésekkel, mindenképpen egy komoly csapatot szeretne létrehozni. Még két pozíció üres, de valószínűleg az se marad sokáig szabadon. Nagyon sokan NiKo bejelentését várják, aki azzal, hogy már ALEX a csapat része, biztos nem IGL szerepben érkezne. Természetesen az edző is fontos egy csapatnál. A 100 Thievesnél dirigáló kassad is a Cloud9 Colossus része lesz.

Szerinted képes lesz HenryG a Cloud9-t új magasságokba emelni?

×