Három OTW lapot mutatott be az EA. Werner, Ziyech és a frissen igazolt Gareth Bale is tagja lesz az idei felhozatalnak. Rajtuk kívül Semedo lapja is bemutatkozott.

Kevesebb, mint három hét. Ennyi választ el minket attól, hogy végre nekivághassunk a FIFA21-es menetelésünknek. Ismét bővült az adatbázis,és ezúttal három OTW lapot kaptunk a FUTBIN adatbázisába.

Tegnap érkezett a bejelentés, hogy Gareth Bale elhagyja a Real Madridot és visszatér a Tottenhamhez. Természetesen a hír egyből felkavarta a sajtót. A walesi ráadásul egy OTW lapot is kap, így még az is lehet, hogy az előrendelői csomagok mellé az ő kártyája fog esni.

A statokat egy korábbi posztban már láthattuk és szerencsére nem 79-es lapot kapott. Bale mindig is erős játékosnak számított és régi-új környezetében reméljük, hogy sikerül visszatérnie volt formájához, amivel akár több fejlődést is hozhat a lapjának.

Rajta kívül Ziyech és Werner OTW lapját is bemutatták. Idén a Chelsea igen nagy bevásárlást tartott, így csak kapkodtuk a fejünket, hogy vajon, melyik játékosok szerepelnek majd az OTW csapatban.

Werner brutális értékekkel érkezett 93 Acceleration, 89 Sprint Speed. 88-as Positioning és 88-as Finishing. Passzai nem a legjobbak, de Staminája nem vészes, és a dribbling statjai se. Egyelőre még nem tudjuk, hogy idén mik lesznek a fő tényezők, de mindenképp mutatós lap. 3-as Skills mellett, 4-es Weak Foot, ahogy csak tavaly. Wernerbe mindenképp benne van a fejlődés potenciál.

Ziyech szerepében egy elég erős irányítót kaphatunk. A lap legnagyobb gyengesége egyértelműen a 2-es gyengébbik láb. Tavaly én a Moments lapjával játszottam elég sokat, akkor eléggé érződött, de ha a balos elsült, akkor ott nem volt kegyelem.

A tavalyi év egyik meta lapja is megkapta OVR statjait. Semedo ezúttal 83-as kártyával kezdi meg a szezont. A sebességéből nem vesztett, így valószínűleg ismét mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, ha szeretnénk a csapatunkba tudni.

 

Nektek melyik új OTW lap jön be? Kit látnátok szívesen a Ones To Watch keretében?

Ezt olvastad már?

Gulácsival a padon érkezett meg a Bundesliga legjobb csapata

×