Egyszerű, de nagyszerű trükkre bukkantak az élelmes Fortnite játékosok, mellyel nem csak kezdőként indíthatunk botok elleni lobby-t.

A közelmúlt egyik legjobb kezdőknek szóló újítása a botokkal teli lobby volt. Itt ugyanis a játékkal még csak ismerkedő újoncok kedvükre gyakorolhatnak a valódi játékosoknál jóval ügyetlenebb, mesterséges intelligencia által irányított ellenfeleken. Ez a lehetőség persze nem tart a végtelenségig, csak az első pár meccsre érvényes.

Legalábbis eddig ez volt a helyzet, most ugyanis egy okos trükkel végtelen meccset játszhatunk a botok ellen.

De miért is jó mindez?

Egyrészt, ha valaki úgy érzi még gyakorlásra van szüksége, ez a legegyszerűbb módja a dolognak. Így nagyobb önbizalommal és több tudással vághat neki a valódi meccseknek, amikor késznek érzi magát az akcióra.

Másrészt ez egy remek módja a nehezebb küldetések teljesítésének. Így nem kell kockára tennünk egy-egy meccset, ha valamelyik körülményesebb challenge még hiányzik a héten.

Lássuk a végtelen bot lobby trükk lépéseit.

  • Hozz létre egy új accountot egy másik platformon, mint ahol a main accountod található! Ha tehát PC-n játszol a legtöbbet, akkor konzolon vagy mobilon. Talán telefonon a legkönnyebb összehozni, az szinte mindenkinél akad otthon.
  • Küldj az új accountodnak egy friend requestet a mainedről, és fogadd is el!
  • Készíts egy lobby-t az új accountoddal, és csatlakozz be mellé a fő accountodról, a fő platformodon!
  • Állítsd át ekkor a lobby beállításait „Squads No Fill match”-re!
  • Ha ezekkel kész vagy, indítsd el a keresést a két accounttal, majd amint elkezd tölteni a lobby, lépj ki az új accounttal! Így nem fog XP-t kapni, vagyis érintetlen account marad.
  • A fő accountod így most már egy full bot lobby-val találja szembe magát, sehol nem lesz valódi ellenfél.

Egyelőre nem tudni, hogy az Epic felfigyelt-e már a hibára. Bár ennél sokkal fontosabb bugok is vannak a játékba, így vélhetően még egy ideig a játékban maradnak a bot lobby-k. Küldetésekre fel, ezzel a trükkel talán egy kicsit könnyebb lesz az élet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×