A Riot Games megpróbálta orvosolni Rek’Sai kellemetlen hibáit, ám mindez nem működött túl jól a gyakorlatban. Folytatniuk kell a munkát.

A Riot néhány nappal ezelőtt élesítette a 10.19-es frissítést, ami gyakorlatilag az idei világbajnokság színtere lesz. A bajnoki időszakban domináló Azir, Lucian és Senna gyengítést kapott, vagyis lazítják a metát a fejlesztők.

A temérdek egyensúly változtatás mellett hibajavításokat is eszközöltek, többek között Rek’Saion, akinek egy bugja szinte játszhatatlanná tette a hőst.

Nem működtek ugyanis rendeltetésszerűen a karakter töltési idejei.

Kiderült, hogy voltak olyan esetek, amikor az „Unborrowed” képesség töltési ideje nem csökkent, ha Rek’Sai a föld alatt tartózkodott. Ami egyébként valljuk be az esetek túlnyomó többségét jelentette. A karaktert mainelő játékosok jogosan voltak kiborulva, így mentenie kellett a menthetőt a fejlesztőcsapatnak.

 

A cikk címe abból a szempontból félrevezető, hogy azt hisszük, mostanra minden megoldódott. A fenti videóban Vandiril bebizonyította, hogy a Riot Games fáradozásai nem segítettek sokat. A javított Rek’Sai most rosszabb, mint volt. A hiba még mindig a játék része, de most már mindkét „formájában” a karakternek érzékelhető.

Mivel a világbajnokság egy héten belül elstartol, elképzelhető, hogy Rek’Sait felfüggesztik a választható karakterek közül. Hacsak nem érkezik valami csodás hotfix…

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×