A The Weeknd animációs videoklipjében a rajongók érdekes feliratot fedeztek fel, ami ismét elindította a GTA 6 spekulációkat.

Annak ellenére, hogy a Rockstar nemrég kijelentette, hogy egyelőre semmilyen információt nem tud megosztani a GTA 6-tal kapcsolatban, a rajongók még mindig figyelik, hogy hol lehet lecsapni a friss információkra. Mivel a rajongók túl régóta játszanak már a GTA 5-tel, nagyon várják már a következő részt. A szokásos kérdés továbbra is az: mikor jön a GTA 6?

Bár a The Weeknd nem GTA 6 előzetest adott ki, a játék címe megjelenik benne, így beindult a hype.

Sajnos amíg hivatalos információnk nincs, addig csakis szivárgásokból, pletykákból és spekulációkból tájékozódhatunk. Most azért indultak el a találgatások, mert a The Weeknd egy friss animációs klipet adott ki a Blinding Lights című dalhoz, melyben egy képkockán a következő felirat szerepel:

„GTA 6 trailer”

Ez a néhány másodperc persze sok emberrel elhitette, hogy a GTA 6 trailer hamarosan valóban megjelenik, és a klip valójában az előzetes előzetese. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy ez tévedés. A klipben ugyanis az összes látható szöveg az eredeti Blinding Lights klip alatt megjelent kommentekből lett kiragadva. A Youtube videó alatt rengeteg The Weeknd rajongó gondolja úgy, hogy a Blinding Lights című dalnak helye lenne a GTA 6-ban. Így hát a sok-sok komment közül a GTA 6 trailer is bekerült a klipbe.

 

Persze ettől függetlenül egyes rajongók úgy hiszik, hogy ez már egyfajta utalás arra, hogy a dal megjelenhet majd a GTA 6 előzetesében. Szerinted van ok a spekulációra most, vagy ismét csak felfújják az esetet a rajongók?

Ezt láttad már?

GTA 6 – Végre megszólalt a Rockstar, bár teljesen feleslegesen

×