Most bárki megveheti.

Ha esetleg nem tudtad, hogy mi hiányzik még a mai napból, akkor jövünk mi és segítünk. Ezúttal egy roppant egyedi félig-meddig gamer PC-t kínáltak eladásra, aminek kikiáltási ára csupán 1500 dollár, azaz durván 460 ezer forintról van szó. Eddig még nincs is semmi különös a dologban, viszont az egyedi gép gyakorlatilag Belle Delphine szentélyeként is aposztrofálható, ugyanis a botrányhősnő arca díszeleg a gép megannyi részén.

Maga a gép nem egy erőművész, tekintve egy 4 magos Intel i3-9100F dolgozik a gépben egy Nvidia GTX 1060 társaságában, de nem is a hardver miatt kerül ilyen sokba a konfig. A gépház elején, oldalán, de még a videókártya hátlapján is Belle Delphine köszön vissza, a legnagyobb szenzáció viszont egyértelműen a vízhűtés, ami a hölgy fürdővizes eladásira reflektál, de sajnos ez nem az eladott darabok egyike, az ugyanis önmagában 400 dollárról indult az Ebay-en.

A gépet készítő Josh Wilkinson elárulta, hogy egyrészt az ára miatt sem szerelte be a hűtőrendszerbe a fürdővizet, másrészt maga a hűtő hatásfoka is jóval alacsonyabb lenne a nem megfelelő hűtővíz használata miatt, a fürdővíz ugyebár pedig eleve „szennyezett”.

A  gépház elején egyébként Delphine rendőrségi fotója szerepel, ezért tekinthetjük egyfajta viccnek is a konfigurációt. A rossz hír, hogy Magyarországról nem lehet licitálni, kizárólag az amerikaiak vehetnek részt az aukción.

Ez történt korábban:

A fürdővizes Belle Delphine visszatért – Felrobbant az internet (18+)

×