Természetesen számos fantasztikus Witcher cosplay született már, mely bárkit képes lenyűgözni. Ez még a fejlesztőknek is tetszett.

A The Witcher 3 című játék még ma is rendkívül népszerű. Persze korábban is közkedvelt volt, ám különösen az lett, miután a Netflix kiadta a könyvek alapján készült tévésorozatot. Nem sokkal a sorozat megjelenése után rengeteg friss cosplay is született. Ezek közül mutatunk most egyet, mely még a fejlesztők tetszését is elnyerte.

Wanderlustluca csodálatos Ciri cosplayt villantott.

Kép: Twitter

Nem kétséges, hogy Ciri az egyik legnépszerűbb karakter a rajongók körében, de főleg a cosplayerek körében. Wanderlustluca egyébként számtalan játék és sorozat alapján készít cosplayt, melyet be is mutat közösségi oldalain. Luca még Ciri arcának bal oldalán látható heget is elkészítette.

A cosplay fogadtatása nem csak a rajongók körében kapott elismerést. A The Witcher 3 egyik vezető fejlesztője, Pawel Sasko is megosztotta.

Ez az új Ciri cosplay bearanyozza az idővonaladat – írta.

Természetesen Ciri ezentúl is népszerű karakter lesz a cosplayerek körében. Ellenben érdemes megemlíteni, hogy Luca állítása szerint egyszer sem játszott a játékokkal és a könyveket sem olvasta. Kizárólag a sorozatért rajong, de szakított rá időt, hogy utánanézzen a karakternek, hogy minél hitelesebb cosplayt alkosson.

Neked hogy tetszik a cosplay?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×