Hullámvasútra fel!

Tegnap egyszerűen villámcsapásként jött a hír, mi szerint az Epic változtatott a korábban bejelentett címein és két AAA kategóriás játékkal is bővítették portfóliójukat. Ennek köszönhetően csaknem 45 ezer forintra rúgott az eheti játékpakk, ezen felül pedig jövőhétre is egy remek játékkal készültek, ami nem más, mint a RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition.

Akinek esetleg ismeretlen lenne a széria, a RollerCoaster Tycoon játékok lényege, hogy egy saját vidámparkot építhetünk, majd azt úgy kell menedzselnünk, hogy a látogatók jól szórakozzanak és a park is nyereséges legyen. Az alapjáték megvan, de a Complete Editionról még csak nem is hallottál? Nos, ez nem véletlen, ugyanis még meg sem jelent PC-re ez a verzió.

 

Szeptember 24-én, azaz jövőhét csütörtökön fog debütálni és egy ráncfelvarrott RollerCoaster Tycoon 3-ról van szó, amit FullHD textúrákkal és némileg szebb grafikával láttak el a készítők. Ezen felül bekerült a Soaked és a Wild! kiegészítő is, amelyekbe külön-külön is bele lehet pakolni pár száz órát.

A váltás jövőhét csütörtökön érkezik, egész pontosan 17:00-kor. Addig élvezzétek ki az eheti kínálatot.

Kihívásra vágysz?

 

×