Újabb Fortnite hibára bukkant a közösség, ám ez inkább a szórakoztató kategóriát fogja erősíteni. Ha érdekel, gond nélkül kipróbálhatod.

A Fortnite játékosoknak biztosan nem kell már magyarázni, hogy a játék telis tele van kisebb hibákkal. A folyamatosan frissülő kliens forrásfájljai bizony néha „összegubancolódnak”, ez pedig játékhibákat eredményezhet. Vannak kevésbé kellemetlen és azonnali javítást igénylő bugok, az Epic szerencséjére az egyik legújabb inkább szórakoztató, mint káros.

Léteznek a játékban olyan „csákányok”, amik inkább bokszkesztyűkre hasonlítanak. Ezek mechanikájukban úgy működnek, mintha szanaszét püfölnénk a környezetünket. Ilyen például a Hulk Smashers, vagy a Pom Pummelers Pickaxe. Utóbbival biztosan működik a glitch, ami gyakorlatilag láthatatlanná teszi a két öklöst. Így eljuthatunk arra a pontra, hogy karakterünk a puszta kezével farmol az egész játék során. Két alapértelmezett Emote-ra van szükség a hiba előidézéséhez, a metódusról OrangeGuy még videót is készített:

 

Ha nagyon zavaró lenne a szabadkezes csapkodás, egyszerűen orvosolható a hiba. Simán csak újra kell használnunk egy Emote-ot és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Ha pedig újból a kezünkkel szeretnénk nyersanyagot gyűjteni, a fent látható Emote kombinációval ismét előidézhető a hiba.

Teljesen ártalmatlan, ámde szórakoztató glitch-ről beszélünk, ami biztosan nem lesz az Epic prioritáslistáján. Azon valószínűleg a napokban felfedezett XP hiba található.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×