BlackPink in your PUBG Mobile Area.

Érdekes kollaborációt jelentett be a világ egyik legnépszerűbb K-pop bandája, a BlackPink. A napokban megjelent képeken Jennie, Jisoo, Rosé és Lisa battle royale harcosokként jelennek meg, hamarosan pedig a PUBG Mobile rajongók valamilyen formában találkozhatnak velük.

A PUBG és a BlackPink hivatalosan is bejelentette kollaborációt.

Kép: Twitter

Egyelőre sajnos nem sok mindent lehet tudni arról, hogy a BlackPink hogyan jelenik meg a PUBG Mobile-ban. Várhatóan Jennie, Jisoo, Rosé és Lisa különleges játszható karakterekként jelennek meg. Ez skineket vagy operátorokat jelent, mindenesetre úgy tűnik, hogy velük mehetünk majd harcba a PUBG Mobile világában. Persze gyanítható, hogy egyéb elemek is bekerülnek, példádul skinek, illetve talán egy limitált ideig tartó játékmód is, a korábbi crossover eseményekre alapozva.

Kép: Twitter

A PUBG Mobile-tól nem állnak távol a hasonló együttműködések. Láttunk már többek között Resident Evil crossovert is, sőt legutóbb a Metro Exodus lépett be a játék világába. Az eddig megjelent képek persze több dologra is utalnak: talán rózsaszín autót és air dropot kapunk.

Kép: Facebook

Jelenleg a BlackPink az egyik legnépszerűbb K-pop banda a világon. A YG Entertainment csapata legutóbb ismét Youtube rekordot döntött az Ice Cream című dallal, melyben Selena Gomezzel énekelnek. A dal a 13. helyet szerezte meg a Billboard Hot 100 listáján.

 

Bár nagyon ritka, hogy a PUBG Mobile világába egy K-pop banda csöppen, tulajdonképpen a BlackPink már megjelent. Júliusban a Playing with Fire című dal került be a játékba, ami a pálya bizonyos részein volt hallható.

Egyelőre sajnos nem lehet tudni, hogy a BlackPink pontosan mikor jelenik meg a játékban. Hamarosan kiderül, addig is…..

 

Te szereted a BlackPinket?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×