Új szintre lép a Fortnite a következő konzolgeneráció megjelenésével. A PlayStation 5 bemutatójáról egy új előzetest is kaptunk. Mutatjuk, mire lehet számítani!

A PlayStation rajongóknak igazi ünnepség volt a tegnap esti Showcase. A Sony végre lerántotta a leplet a PS5 árcédulájáról, valamint temérdek új bejelentést is tettek. A masina teljesítménye a videók alapján lenyűgöző lesz, s a hírek szerint az Epic is szeretne kapni ebből egy szeletet.

Pontosabban, ami az Epic érdeke, az a Sony érdeke is. Utóbbinak ugyanis „kisebb” részesedése van a Fortnite kiadójában. Nemrég 250 millió dollárral szálltak be a cégbe, vagyis a Sony és az Epic kapcsolata szorosabb, mint valaha. Nem csoda hát, hogy a PlayStation 5 megjelenése kapcsán a Fortnite is új szintre léphet.

 

A fenti videó egy ízelítő abból, hogy mire lehet majd számítani a Sony következő generációs konzolján. Persze azok a módosítások, amik most PS5-re lettek bejelentve várhatóan a többi platformon is érzékelhetők lesznek a jövőben. Legalábbis valamennyire, mert a PS4, Xbox One és Switch felhasználók egy idő után biztosan egy lépéssel a fő vonal mögött fognak bandukolni a hardverkülönbség miatt.

Az előzetesből kiderült, hogy új Chug Jug animáció érkezik, valamint a grafikát is szépen az új generációhoz igazították. Ha egy játékos meghal, annak is teljes új vizuális effektje lesz, ahogyan a lövésmechanika is csinosabbá válik. Sőt a hangok terén is javulás tapasztalható, a rakétalövések effektjei is máshogy hangzanak, mint az éles játékban.

November magasságában tehát új szintre emelkedik a Fortnite, ezt pedig senki sem szeretné kihagyni!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×