Nincsenek megelégedve a Hearthstone rajongók Jaina Proudmoore Scholar skinjével. A portré ugyanis maradjunk annyiban, hogy nem szolgáltat túl sok extrát.

A Blizzard legújabb Hearthstone kalandja a játszható hősök története köré rendeződik. Ez nem más, mint a Book of Heroes. Az első fejezet főszereplője Jaina Proudmoore, akit tanoncként ismerhetünk meg, majd pedig végigkövethetjük ahogyan mágussá válik. A kiadó lehetővé tette a játékosok számára, hogy megvásárolják a Scholar (Tanonc) portrét, mint skint, ám a közösség nincsen elragadtatva ettől.

A Hearthstone prémium hőskinézetei többnyire új, sajátos animációkkal érkeznek, így tényleg kecsegtető vételnek tűnnek. Viszont Scholar Jaina semmi ilyesmivel nem rendelkezik, ezért sokan megkérdőjelezték a létezésének okát.

 

A skin ugyanis még csak új szövegeket sem hozott a rajongóknak (legalábbis nem sok minden változott), vagyis a Blizzard nemes egyszerűséggel egy GIF-et kezdett el árulni. Chadd Nervig, a játék egyik fejlesztője Twitteren azt nyilatkozta, hogy ha a játékosok szeretnék, megpróbálnak pár speciális emote-ot készíteni Scholar Jainához.

Legalább az árazása korrekt lett. A legtöbb prémium skint 3500 forint körül értékesíti a Blizzard, ugyan ennyiért most a Scholar Jaina portrét és 5 Mage pakkot kapunk.

×