Végre megvan a pontos dátum!

Már lassan két hónapja hogy bejelentették a modellváltást a Rocket League világában. Ez pedig egyet jelent az ingyenességgel, ugyanis a fejlesztők már nem tudják tovább növelni a játékosbázist a fizetős modellel. Kezdetben csak annyit tudtunk meg, hogy “hamarosan” érkezik, ám azóta eltelt több mint egy hónap és továbbra is fizetni kell a játékért.

Jó hír, hogy már tényleg nem sokáig tart ez az időszak, a fejlesztők ugyanis már korábban elárulták, hogy szeptember közepén jön egy nagy szezonközi frissítés, aminek keretein belül új rangokat, na meg egy új szezont mutatnak be. Ez holnap lesz esedékes, a free-to-play modellváltás pedig ez után fog érkezni.

Ennek megfelelően szeptember 23-án, délután 5-kor mindenki készülhet, ugyanis ekkor teszik végre ingyenessé a játékot.

Az új szezon mellett a rangokat is frissítik. A jelenleg legmagasabb Grand Champion kap két további szintet, illetve a legmagasabb rang a jövőben a Supersonic névre fog hallgatni. Ezt a Grand Champion 3 elérése után szerezhetjük majd meg.

Az ingyenes verzióval rendelkező játékosoknak először el kell majd érniük a 10. szintet, majd csak ezután tudnak részt venni a ranked mérkőzésekben.

Kihívásra vágysz?

×