Végre megerősítést nyert, hogy mikor vethetjük bele magunkat a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évadának tartalmaiba.

Ha bárkiben volt némi zűrzavar eddig, hogy mikor lesz már Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évad, most végre mindenkit meg tudunk nyugtatni. A Call of Duty League csapata, a Minnesota ROKKR twitter bejegyzéséből kiderült, hogy a Season 6 indulására egy különleges Warzone eseménnyel készülnek.

Így már tudható, hogy a Modern Warfare és a Warzone 6. évada szeptember 29-én, kedden indul.

„Ünnepeld a Call of Duty 6. évadának kezdetét kedvenc streamereiddel és CoD League profijaiddal a LiveFromWarzone Tourney versenyünkön szeptember 29-től” – olvasható a bejegyzésben.


Sajnos arról még nincs hír, hogy pontosan milyen új tartalmakat hoz be az új évad, de mivel a dátum igen közeli, arra sem kell már sokat várni. A Season 6 természetesen új Battle Passt is tartalmaz majd, friss fegyverek és Warzone újítások mellett.

Az új évad igen közelinek tűnik, hiszen az ötödik csupán másfél hónapja indult. A gyors váltást talán az is indokolja, hogy közeledünk a Call of Duty: Black Ops Cold War 2020. november 13-i megjelenéséhez, ami után a Warzone már az BO frissítéseivel él tovább.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×