Az EA Sports három új Game Data Centert telepít Európába. Reméljük, hogy ezzel csökken a szerverek leterheltsége és jobb játékélményben lesz részünk.

Az EA Sports által kiadott játékok, így például a FIFA sorozat is Game Data Centereket használ az online gameplayhez. Erre azért van szükség, mert így nem a másik kapcsolatára vagyunk utalva, hanem egy független szerveren keresztül kapjuk az adatot. Így hiába néz 4k-ban filmet az ellenfelük, a mi kapcsolatunkat ez nem befolyásolja.

 

A FIFA 20 alatt, főleg a pénteki promóciók és a WL alatt rengetegszer előfordult, hogy delayes volt a játék, valamint eléggé szakadozott a gépezet. Ezért most az EA Sports három új Game Data Centert telepít Európába. Jelenleg a következő városokban található Game Data Center:

  • Párizs
  • Amszterdam
  • Frankfurt
  • Dublin
  • Stockholm

A stockholmi szerver is viszonylag új, de most szeptemberben további hárommal bővítik a repertoárt, így Londonban, Milánóban valamint Madridban és létrehoznak egy Data Centert.

Számunkra talán a Milánói lehet nagy hatással, hiszen a magyarok eddig leginkább a frankfurti szerverhez csatlakoztak. Az új olasz szerver kicsit tehermentesítheti a németet, így reméljük ezzel picit javul a gameplay a zsúfolt időszakok alatt is. A legjobb az lenne, ha bukaresti központba hoznának létre egyet. Egyelőre kelet-európai Data Center nincs, így mindenképpen sokat segíteni a környező országokon, ha több keleti szervert is létrehoznának.

Reméljük, hogy már ez az addíció is javít a tavalyi helyzeten, és a három új szerver elég lesz a FIFA21-hez.

Szerintetek újra egy jó FIFA-t kapunk idén?

Ezt olvastad már?

Haaland, Davies, Greenwood – Ezek a lapok fejlődtek legtöbbet

×