Egy nyilvános állásajánlat alapján az Activision mobilkiadást tervez a Call of Duty: Warzone számára. Pedig a CoD Mobile-nak van BR módja.

Kétségtelen, hogy a Call of Duty: Warzone az Activision egyik legsikeresebb játéka, annak márciusi megjelenése óta folyamatosan nő a játékosbázis. A játék sikerét csak a sok-sok bug és a csalók fenyegetik, ám az Activision nemrég több csalóoldalt állított le. Az viszont elmondható, hogy a Warzone nagy kedvenc lett a battle royale műfaj kedvelőinek körében, csak úgy, ahogy a Call of Duty Mobile.

Talán ennek köszönhető, hogy talán a Warzone is elérhető lesz mobilon.

Legalábbis egy nemrég megjelent Activision állásajánlat alapján erre lehet következtetni. A cég most Executive Producert keres, a leírás alapján egy AAA-s Call of Duty FPS-hez, melyet mobilra fejlesztenek. A titulus megnevezésénél a WZM is látható, mely a Warzone Mobile rövidítése.

Még érdekesebb a feladatok leírásánál az a mondat, miszerint az új alkalmazott feladata lesz, hogy „összegyűjtse és adaptálja a Warzone konzolos és PC-s verzióinak alapvető funkcióit a legjobb mobilverzióba”. Lejjebb még a Warzone Mobile kifejezés is olvasható. Nem kétséges tehát, hogy az Activision elérhetővé kívánja tenni a Warzone-t mobilon is, annak ellenére, hogy a Call of Duty Mobile szintén sikeres, és tartalmaz BR módot.

A Call of Duty Mobile szintén nagy sikernek örvend a megjelenése óta. Az új projekt azonban teljesen különállónak tűnik, ami azt jelenti, hogy a Warzone Mobile megjelenése után két CoD mobiljáték lesz egyszerre a piacon.

Természetesen ez csupán egy állásajánlat, ami egy projekttervet leplez le, sajnos ettől még nem lehet 100 százalékosra venni, hogy lesz Warzone Mobile. Az Activision bármikor meggondolhatja magát. Egyébként az állásajánlat oldalát már el is távolították. Vajon miért?

Te örülnél, ha mobilon is lehetne Call of Duty: Warzone-t játszani?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×