Az olcsó iPhone mintájára az Apple bemutatta az Apple Watch SE-t, de persze jön az Apple Watch 6 is a legnagyobb fanoknak.

Az Apple a napokban végre lerántotta a leplet következő termékeiről, köztük egy új és olcsó Apple Watch-ról. Az átlagfelhasználók számára az olcsó iPhone SE mellett most bemutatkozott az Apple Watch SE, mely a gyártó szerint mindenki számára megfizethető Apple élményt kínál. Az Apple Watch SE a Series 4 dizájn elemiben tündököl, ráadásul rögtön kétféle, 40 mm-es és 44 mm-es változatokban, három színben.

Az olcsó Apple Watch SE és az Apple Watch 6 szeptember 18-án jelenik meg.

Apple Watch SE

Kép: Apple

Az okosórában egy S5 chip kapott helyet, ami kétszer olyan gyors, mint a Series 3 processzora. Természetesen az óra számos okosóra funkcióval rendelkezik, mint az alvásfigyelés és a watchOS 7 különleges funkciói. Van benne mikrofon, hangszóró, használható a Siri, valamint bluetooth 5.0-val csatlakoztatható. Íme az árak:

  • Apple Watch SE (GPS): 109 990 forint
  • Apple Watch SE (GPS+Cellular): 129 990 forint

Apple Watch 6

Kép: Apple

A szintén bemutatott Apple Watch 6 természetesen némileg gyorsabb, mint az SE, hiszen az iPhone 11 chipje kerül bele, ami 20 százalékos teljesítménynövekedést jelent. A készülék ráadásul képes a véroxigén mérésére is, akár alvás közben is. Ami szintén érdekes, hogy az szélessávú antennáknak köszönhetően akár kocsikulcsként is használható az óra, persze csak az arra alkalmas autók esetében. Az eddigi színek mellett lesz belőle kék. Az Apple Watch 6 szintén szeptember 18-től lesz elérhető.

  • Apple Watch Series 6 (GPS): 159 990 forint
  • Apple Watch Series 6 (GPS+Cellular): 199 990 forint

Kép: AppleInsider

Te beruházol egy új Apple Watch-ba?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×