Nincs nyugta a Riot Games kreatív csapatának. Alig érkezett meg a 10.19-es frissítés, máris felkerült egy masszív 20-as verzió a PBE-re. Temérdek kozmetikai tartalommal.

Idén rendesen belehúzott a Riot Games, a League of Legends rajongókat temérdek újdonsággal árasztották el. A hősök futószalagon érkeztek, a kozmetikai tartalmak terén pedig szinte csak új tematikákat kaptunk. A kreatív csapat most biztosan csapágyasra volt hajtva, főleg ha az elmúlt egy-két hónapot nézzük.

A Spirit Blossom esemény során két hullámban érkeztek az új tartalmak. Ezt a PsyOps esetében is elsüti a kiadó. Ám nem álltak le, a két hatalmas új tematika mellé egy harmadik is érkezik a 10.20-ban, ami nem más, mint a Dragonmancer vonal.

A sárkányos témával megáldott skinline egyszerre pusztít el egy közösségi mémet, s hozza el a League of Legends legújabb Legendary kinézetét. Arról már nem is beszélve, hogy a Dragonmancer csapatba egy Prestige skint is bele fog suvasztani a Riot.

 

Mémtéren Aurelion Sol új kinézete tarol. Nem elég, hogy ezzel már elegendő mennyiségű skinnel rendelkezik, a legújabb verzió a concept artokon bemutatott Ao Shin lesz. Hosszú ideig pedzegette a Riot, hogy érkezik majd egy sárkány karakter a játékba, akit Ao Shinnek fognak hívni. Végül Aurelion Sol néven futott be az emlegetett hős, évekkel később. Most pedig a TFT is kapott egy Ao Shin Little Legendet, valamint a League of Legends-be is elérhetővé válik a karakter Storm Dragon Aurelion Sol néven.

Sárkányos skint kap:

  • Aurelion Sol
  • Lee Sin (Legendary)
  • Brand
  • Ashe
  • Sett

Lee Sin Legendary skinje mellett egy új Prestige kiadásra is lecsaphatnak majd az érdeklődők. Sett Obsidian Dragon verziója kapja majd ezúttal a Mythic aranyozott változatot. Nagy valószínűséggel Event Pass-t is kapunk majd a csomaghoz, ugyanis az állandó Prestige Shopban nincs feltüntetve a tartalom.

A 10.20-as frissítés várhatóan két hét múlva jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×