Fagy a játék? Szívás…

Finoman fogalmazva a PUBG nem túl népszerű mostanában, ami a megnövekedett konkurenciának és részben a fejlesztők balgaságának is köszönhető. Az utóbbi időben több alkalommal probléma volt az fps-sel. Sokan panaszkodtak fagysásra, fps esésre, amire a PUBG Corp. meghozta a megoldást.

Kapaszkodjatok meg, ugyanis nem egy hotfix érkezett, hanem egy egyszerű javaslattal álltak elő a koreai szakértők. Szerintük érdemes megpróbálni 190-re vagy ez alá korlátozni az fps-t a játékon belül, ez ugyanis akár még meg is oldhatja a felmerülő problémákat.

A bejegyzés alatt azért rákérdeztek egyesek, hogy az Xbox verzió esetén még mit csináljanak, amikor játszhatatlan szintre esik az fps és ráadásul ez nem ritka manapság. Az Xbox One X esetén is fennáll a probléma, ráadásul hiába van SSD-n a játék, ugyanúgy fagy a felhasználók szerint. Arról nem is beszélve, hogy manapság már az is csoda, ha 150 fps-sel fut a játék PC-n, nemhogy 190-nel…

Remélhetőleg azért érkezik majd egy javítócsomag is, ami valóban  meg is oldja a felmerülő problémákat. Egy próbát azért megérhet a fentebbi megoldási javaslat.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×