A Call of Duty: Black Ops Cold War szivárgások szerint a rajongók kedvenc scorestreak-jei visszatérnek a játékban.

Persze még számos dolog nem került nyilvánosságra a Call of Duty: Black Ops Cold War-ral kapcsolatban, de sok pletyka és szivárgás igyekszik minél jobban bemutatni a játékot. Az adatbányászok szinte szünet nélkül azon vannak, hogy felfedjék a cím titkait.

A Treyarch már megerősítette, hogy a scorestreak-rendszer visszatér a játékban, sőt állítólag a régi Black Ops speciális fegyverek is ilyen formában jelennek majd meg.

Néhány scorestreak pedig ismerős lehet a régi Call of Duty rajongóknak.

Miközben persze sok scorestreak-ről fogalmunk sincs, a neves CoD szivárogtató, TheMW2Ghost most feltárt néhányat. Ezek között található a Minigun, a Radar Jammer, a Lángszóró és a Sniper’s Nest. Korábbi Treyarch játékokban például a lángszóró speciális fegyverként volt jelen. Ez tehát bizonyítja a korábbi szivárgást, hogy egyes speckó fegyverek scorestreak formában térnek vissza.

A fent látható scorestreakek után TheMW2Ghost hozzátette, hogy valószínűleg viszont látjuk az Advanced Spy Plane scorestreaket is, valamint a Dogs-ot is.

Természetesen az, hogy ezek milyen formában jelennek meg a játékban, még nem lehet tudni. Lehetséges, hogy pont úgy látjuk viszont, ahogy a korábbi Black Ops címek esetében, de ha tippelnünk kéne, némileg átalakítják azokat.

Amint ez egyértelmű lesz, valószínűleg úgyis hallani fogunk róla. Mókában viszont úgy tűnik, bőven lesz részünk az új játékban is. Fontos viszont megjegyezni, hogy ez még mindig csak kiszivárgás, szóval biztosak csak akkor lehetünk, amikor hivatalos bejelentés érkezik.

Ezt láttad már?

A régi Black Ops speciális fegyverek új formában térhetnek vissza a Cold War-ban

×