Sokféle gaming széket és játékállomást láttunk már, de ez a szörnyszerű, robot-skorpió beállítás talán mindegyiken túltesz.

Ki ne szeretne egy ilyen kissé elborult PC-s játékállomást magának. Naná, hogy mindenki. Miközben olyan az egész, mint egy sci-filmben látható földönkívüli űrhajó irányítópultja, valójában egy gaming szék, melyben igen kényelmesen játszhatunk. Közben persze végig menők vagyunk.

A Cluvens scorpion IW-SK zero-gravity esports gaming szék valóban különleges külsővel rendelkezik.

Kép: Alibaba

Ahogy a képen is látható, a szék felépítése nem csak rendkívül bonyolult, de az egyedi kivitelezés lehetővé teszi a rendkívül széles, 49 hüvelykes monitor használatát, vagy három ívelt 27-es monitor beépítését. A monitorok csatlakoztatásához előre gyártott HDMI / DP kábelek is bekerültek, így az összeszerelés igen egyszerű.

„Az új, 2020-as modellünk skorpió alakú. Kényelmes dőlést biztosít, 170 fokban. A széket és az asztalt érintéssel lehet vezérelni, így állítható be” – írja a gyártó.

Kép: Alibaba

Mennyibe kerül?

Természetesen egy ilyen különleges bútordarab nem éppen olcsó. Az Alibaba oldalán most, ha forintra állítjuk a beállítást 617,752 forintba kerül. Természetesen sem gép, sem monitorok nem járnak hozzá.

Hát kinek ne érné meg ez az összeg azért, hogy egy skorpióban ülve játsszon?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×