Egyes helyeken már féláron lehet RTX 2080 Ti-t venni.

A 2. generációs RTX-ek jöttek, láttak és már most meghódították a vásárlók szívét, köszönhetően annak, hogy végre jelentős teljesítménytöbbletet ad az Nvidia. Jó ideje hallani már az új kártyák érkezéséről, ez idő alatt pedig a gyártók próbálták kiszórni a megmaradt első generációs RTX-eket, több kevesebb sikerrel. Az Asus és a Zotac úgy tűnik, kevesebb sikerrel jártak, ugyanis most elképesztő áresésről számolt be a Tom’s Hardware.

Az Asus féláron kínálja az RTX 2080 Super kártyáit a Fülöp-szigeteken. A Zotac pedig 55%-kal csökkentette az RTX 2080 Ti-ai árcéduláit Malajziában. Akik pedig augusztus 9-én vagy ezután vásároltak 2. generációs kártyát, azok kapnak ajándékba egy 256 GB-os Adata XPG SX8200 SSD-t, amennyiben e-mailben megkeresik a Zotac-ot.

A rossz hír, hogy hazánkba egyelőre még nem ért el az akció szele, de jó eséllyel az elkövetkezendő hetekben mi is észlelhetünk majd egy kellemes áresést. Ennek persze az RTX 2080 és RTX 2080 Ti tulajok egész biztosan nem örülnek, hiszen sosem csökkent még ilyen gyorsan az ára egyetlen kártyának sem.  Az elkeseredett tulajdonosok már az RTX 3080 bejelentésénél elkezdték hirdetni a kártyáikat. Jelen állás szerint pedig valóban érdemes elpasszolni még a kártyákat, amíg egész jó árat kaphatunk értük. Ez természetesen a többi használt kártya árára is kihatással lesz.

Kihívásra vágysz?

×