A gördeszkázás ismét menő!

Elsőre kicsit ódzkodtunk a Tony Hawk’s Pro Skater legújabb remaster verziójától, ám a megjelenés után már egyből értettük, hogy miért volt erre szükség. Szerencsére mindenben felülmúlta a korábbi Pro Skater HD-t,  ennek köszönhetően a gamerek úgy vitték a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2-t, mint a cukrot. A játék augusztus 14-én érkezett meg, azóta pedig már több, mint 1 millió példány talált gazdára, ami új rekord a Tony Hawk franchise történelmében.

 

Az Activision pedig nem várt zsebre tett kézzel, együtt örültek a rajongókkal. A TheVR-os srácoknak pedig nemrég küldtek egy Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Collector’s Editiont, amiben egy -a játékból ismert- gördeszka is helyet kapott, a teljes verziós PS4 játék is bekerült a csomagba, amit némi extra tartalommal is megspékeltek.

https://www.instagram.com/p/CFJ49bWA9N7/

 

Ráadásul két csomagot is küldtek a TheVR-os srácoknak, amiből az egyiket kisorsolják a nézőik között. Így, aki szereti a TheVR-t és szeretne bezsákolni egyet az amúgy 35 ezer forintos Tony Hawk gyűjtői kiadásából, az menjen fel a srácok Instagram oldalára, kövesse be őket és írjon valamit a fentebbi poszthoz.

A játék jövőhét keddig (09.22-ig) tart, egész pontosan 18:00-kor zárják le a jelentkezéseket és sorsolják ki az értékes nyereményt.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×