Erről kár lenne lemaradni!

A Humble Bundle-t régóta szeretjük már, még az ingyen játékok időszaka előtt ugyanis rendkívül jó csomagokkal kedveskedtek a PC (és néha a mobil) játékosoknak.

Ezúttal ismét egy remek bundle-t sikerült összerakniuk, ahol a főszerepben a Tropico áll.

A Kalypso ezen alkotásai mind egy kaptafára készülnek és módfelett szórakoztatóak: a lényeg, hogy sikerre kell vinnünk az uralkodásunkat egy kicsiny szigeten, ahol minden szavunkra ugranak.

A legolcsóbb csomagba a kissé ódivatú Tropico Reloaded és a nagy sikerű Tropico 3 Steam Special Edition került be. Ez utóbbi grafikája már nincs is túlzottan lemaradva az újabb epizódokhoz képest. A két Steames játékért pedig mindössze 0,84 eurót, azaz kereken 300 forintot kell kifizetnünk,  ennyiért konkrétan ajándék.

A fejlesztők ráadásul nem csak az alapjátékot adták ki, hanem tengernyi DLC közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt. A DLC-k pedig a Humble Bundle-be is bekerültek.

 

A következő „Beat the Average” bundle keretei között pedig a Tropico 4 mellé 4 további DLC is tartozik, név szerint a Propaganda, Voodo,  Quick-dry Cement és a Plantador. Ezekhez társul az előbb említett 300 forintos bundle két címe és a Tropico 3: Absolute Power. Ezért a csomagért 6,94 eurót, azaz 2500 forintot kérnek.

A legfullosabb csomagban a fentiek mellé 9 további játékot kapunk. Ezek közül a Tropico 5 a teljes értékű, a további 8 pedig DLC formában érkezik. Egész pontosan az Espionage, a Waterborne, a Generalissimo, a T-Day, a Supercomputer, Modern Times, Megalopolis és a Pirate Heaven került abba a bizonyos kalapba. Mindezt pedig 10,12 euróért, azaz 3600 forintért adják a cikk írásának pillanatában.

Az ajánlatokat erre találjátok

Ezt láttad már?

Ez a gamer szék egy igazi szörnyeteg – Scorpion PC Gaming Station

×