Egyre közelebb a FIFA 21 megjelenése. Ebben a cikkünkben a kikerült pozíció módosításokról rántjuk le a leplet. Lássuk, mit tartogat majd számunkra az UT.

Az Ultimate Team adatbázisa minden évben frissül. Elsősorban ugye mindenki a játékosok értékére kíváncsi, de az is fontos szempont, hogy ki milyen poszton kezdi meg az új esztendőt. Ebben a cikkünkben az eddig bemutatott pozíció-módosításokat vesszük górcső alá.

Egy játékos posztja több dolog miatt fontos. A különböző felállásokban csak akkor érhetjük el a maximális chemistry-t, ha mindenki a megfelelő pozícióban játszik. A kártyák ennek függvényében kapnak plusz érteket, így érdemes mindenkit 10-es chemyn játszatni, ha a maximumot szeretnénk kihozni a lapból. A másik, hogy a pozíció-módosítok előre meghatározottak. Egy csatárból bármikor csinálhatunk CDM lapot, de egy szélsőből például sose fogunk tudni támadó középpályást varázsolni.

Lássuk, hogy idén, hogyan módosultak egyes játékosok posztjai.

Raheem Sterling RW -> LW

Az angol szélső év elején kapott egy RW lapot, de a TOTY Nominee lapján kívül, minden speciális kártyája LW volt már. Nem is csoda, hogy megkapta a módosítást és átkerült a bal oldalra.

Joshua Kimmich RB->CDM

A német Bajnokok Ligája Győztes egy igazi jolly joker. Több poszton is bevethető, de az utóbbi évben inkább védekező középpályásként számított rá a bajor klub. A TOTS lapján kívül IF lapjai is érkeztek a posztra. Mivel Kimmich sose a Pace értékéről volt híres, így talán a játékosok zöme jobban tudja majd hasznosítani CDM-be.

Heung-min Son CF -> LM

Tavaly Son egy CF lappal nyitott. A szezon során mind a két verzióból bőven kaptunk utánpótlást, és a szezont végül egy LM lappal fejeztük be. A koreai idén bal szélen kezdi a szezont, de ne lepődjünk meg, ha az év során érkezik majd ST, vagy CAM lapja is.

Marcus Rashford ST -> LM

A Manchester United játékosa is a balszélső középpályások táborát erősíti a FIFA21-ben. A TOTS lapja is már LM pozícióban érkezett, így valószínűleg a rajongók nem lepődtek meg a módosításon. A szezon során még érkezhet az IF lapok között ST is, melyeknek valószínűleg borsos lesz az áruk.

David Alaba LB->CB

Alphonso Davies megjelenésével Alaba számára új szerepkör született a Bayern Münchennél és középhátvédként számítanak rá a bajor szurkolók. Tavalyi évben egy Shapeshifter kártya, valamint CL Showdown lap keretében próbálhattuk ki az osztrákot ezen a poszton. Sajnos a szerepváltás mellett downgradet is kapott, de valószínűleg ennek ellenére használható lesz Alaba CB lapja.

További módosítások:

  • Insigne CF -> LW
  • Koke RM -> CM
  • Fernandinho CDM -> CB
  • Navas RM -> RB
  • Bergwijn RW -> LM
  • Lucas Moura CF -> RM
  • Hakimi LB -> RM
  • Pablo Sarabia CAM -> RW
  • Rodrygo LW -> RW
  • Minamino CAM -> RW

Nektek melyik módosítás tetszik leginkább?

×