A 29 éves játékos a legutóbbi távozások után úgy döntött: nem szeretne a továbbiakban a csapat tagja lenni. Most kispadra ült, amíg eldönti, mi legyen.

A MIBR CS:GO egyik játékosa, FalleN most saját maga kérte, hogy távolítsák az aktív alapfelállásból. A 2018 óta a MIBR színeiben játszó játékos egy TwitLonger bejegyzésben részletezte távozásának okát.

A csapat legutóbbi döntéseinek nyomán Gabriel „FalleN” Toledo inaktív játékos lett.

„Az elmúlt hetek kemények voltak és tele voltak kihívásokkal, ezért kértem az aktív rosterből való kilépést. Közben persze gondolkozom, hogy mi legyen a következő lépés. Szükségem van egy kis időre, hogy megtaláljam az utamat, miközben persze teljesítem a szerződésben foglalt kötelezettségeimet” – írta FalleN.

Kép: HLTV

Miért döntött így?

FalleN nem sokkal azután hozta meg döntését, hogy a szervezet nemrégiben lépéseket tett fer, TACO és az edző, Ricardo „dead” Sinigaglia eltávolítására. A 29 éves FalleN nem értett egyet ezzel, így kért egy kis szabadságot, hogy eldöntse, mihez is szeretne kezdeni a jövőben.

Nemrég a Valve több esetben indított vizsgálatot, mivel egy bug kihasználásával a CS:GO Major csapatai előnyhöz jutottak az online mérkőzéseken. Miután dead eltiltást kapott az ESL-től és a DreamHack-től, a MIBR is vizsgálatot indított és az edzőt felfüggesztették. Szeptember 13-án a MIBR aztán kispadra ültette fert és TACO-t is. A változások nyomán FalleN sem kívánt az aktív csapatban játszani, kNgV- és trk mellett.

Most, hogy FalleN jelezte szándékát, hogy kész lenne elhagyni a csapatot, csak a két fenti játékos képviseli az aktív MIBR felállást. Ahhoz, hogy a szervezet, illetve a csapat megtartsa helyét a ligában, alapos átalakításra van szükség, mielőtt olyan versenyeken vehet részt, mint a BLAST Premier Fall.

A MIBR csapata egyébként 2018-as átalakítása óta rengeteget küzdött a sikerért. Úgy tűnik, még több idő kell majd ahhoz, hogy újra régi fényében tündököljön.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×