Pletykák szerint a Microsoft egy harmadik új generációs Xbox konzollal is készül, mely az Xbox Series V nevet viseli. Trollkodás vagy szivárgás?

Bár természetesen egyelőre csak pletykák szerint, de úgy tűnik, hogy a Microsoft egy harmadik Xbox konzolt is piacra dob. Mára már hivatalossá vált, hogy november 10-én végre a polcokra kerül a Microsoft két legújabb konzolja, az Xbox Series X, és digitális kistestvére, az Xbox Series S.

Most azonban a neten felbukkant egy kép, ami egy harmadik, eddig be nem jelentett Xbox-ról árulkodik.


Az említett képen a két mára ismert konzol mellett feltűnik az Xbox Series V nevű gép is. Utóbbi ha minden igaz, az Xbox Series S-hez hasonlóan gyengébb konzol lesz, mint az X, miközben nagyobb teljesítménnyel bír, mint az S. A kép alapján szintén digitális változatról van szó.

Természetesen amíg hivatalos infó nem érkezik róla, addig a pletyka csak pletyka marad, sőt még az is lehet, hogy egy ügyes trollkodásról van szó, melyet felkaptak a neten. Nos, akár lesz harmadik Xbox konzol, akár nem, talán a már két bejelentett konzol is elég, hogy eldöntsük: idén év végén milyen konzolt választunk magunknak.

Te örülnél még egy Xbox konzolnak a sorban?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×