Az IKEA és az ASUS Rog együttműködésében várhatóan teljesen új és egyedi gamer bútorok és bútorkiegészítők jönnek létre. Kinek ne kéne?

Még tavaly nyáron írtunk arról, hogy az IKEA előszeretettel készít termékeket gamereknek. Akkor a Unyq és az Area Academy cégekkel közösen tervezett például csuklótámaszt, billentyűzetgombokat, egérkábel-tartót. Bár az Uppkoppla termékcsaládról azóta keveset lehetett hallani, most egy friss együttműködés jött létre.

Az IKEA most az ASUS-szal állt össze, hogy a jövőben megfizethető gamer bútorokat gyártson.

A svéd vállalat bejelentette, hogy összefogva az ASUS Republic of Gamers (ROG) részlegével megfizethető gamer bútorokat és bútorkiegészítőket hoz létre, mintegy 30 termékből álló kollekcióval.

A kínálatot egyébként a sanghaji IKEA termékfejlesztési központ készíti. Itt workshopokat tartottak a ROG tervezőivel, valamint profi játékosokkal, hogy kitalálják, milyen funkciók szükségesek igazán az otthoni gamer bútorokhoz.

Kép: IKEA

„Az IKEA egyesíteni szeretné lakberendezési ismereteit a ROG szakértelmével a kivételes játékélmény érdekében”írta az IKEA.

Kép: IKEA

Sajnos az egyelőre nem tiszta, hogy pontosan milyen termékekkel állnak elő, ám valószínűleg gamer asztalokra és székekre lehet számítani. Vagy azok keverékére. Az IKEA elvileg olyan bútorokat tervez, mely amellett, hogy gamer, esztétikailag sokkal jobban illeszkedik a modern berendezésekhez, dekorációkhoz, mint más gamer bútorok.

Ez persze majd akkor derül ki, amikor végre láthatjuk, hogy mit hozott össze az IKEA és az ASUS ROG. Ez nincs is olyan messze, hiszen Kínában 2021 februárjában leplezik le a kollekciót. Várhatóan sajnos csak valamikor 2021 őszén juthat el hozzánk.

Te vennél olcsó IKEA gamer bútorokat?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×