Meglepő módon már most tudjuk, hogy milyen küldetéseket teljesíthetünk majd csütörtöktől a Fortnite-ban. Most a Kollekciót kell meglátogassuk.

Amikor először hallottam arról, hogy az Epic Games a Marvellel karöltve fog új Fortnite szezont készíteni, nem igazán hittem a pletykáknak. Majd megjelentek a Chapter 2 Season 4 első kedvcsinálói és leesett az állam. Gyerekkorom óta nagy rajongója vagyok a Marvel képregényeknek, így sokat jelentett számomra a kollaboráció.

Most, hogy már a szezon negyedik játékhetében járunk, azt kell hogy mondja, nem csalódtam. A Chapter 2 első két szezonja olyan rettentően hosszú volt, hogy már-már számomra a varázsát vesztette a Fortnite. A jól felépített, valamint szigorúan kontrollált harmadik szezon ez némiképp lazított. A mostani pedig egy igazi telitalálat.

Nemcsak azért gondolom ezt, mert Marvel hősöket és területeket pakoltak a játékba a fejlesztők, hanem azért, mert a Fortnite első néhány hónapját idézik az aktuális időszak. Akkoriban a játék képes volt hetente változni, kisebb területek, valamint új fegyverek érkeztek. Ezzel pedig folyamatosan érdekesebbé tették a játékmenetet és kitolták az IP szavatosságát.

Most is folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb területek. Legutóbb például egy hatalmas földszelet, s vele együtt a Stark Industries épülete jelent meg a szigeten.

Kiszivárgott ugyanis a negyedik játékhét küldetéseinek listája, ami többek között arra is ösztönöz bennünket, hogy felkeressük „A Kollekciót” és összetörjünk ott pár vitrint.

 

  • Nyissunk ki ládákat Slurpy Swamp területén.
  • Tegyünk el láb alól játékosokat Weeping Woods-nál.
  • Ugorjunk el egy Sweaty Sands területén található ernyőről, majd sebezzünk meg valakit 10 másodpercen belül.
  • Pusztítsunk el Collector Cases (üvegtárolók, vitrinek) tárgyakat a The Collection (A Kollekció/A Gyűjtemény) területén.
  • Hackeljünk meg 5 Stark Robotot a Stark Industries területén.
  • Öljünk meg Gatherereket.
  • Osszunk ki sebzést a Gathererek maradványaival.
  • Okozzunk sebzést Steamy Stacks, valamint az Authority területén.

Az új küldetések csütörtökön élesednek a Fortnite-ban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×