Természetesen miközben a rajongók még mindig arra várnak, hogy a Rockstar bejelenti a GTA 6-ot, a kiadó most reagált egy picit, hogy mindenki megnyugodjon.

Az elmúlt időszakban szinte minden héten kaptunk valamilyen GTA 6-ra utaló pletykát, szivárgást, sőt hivatalos bejelentésre utaló spekulációt. Amikor a PS5 bejelentések kapcsán mindenki arra számított, hogy a kiadó talán a következő generációs konzolokra bejelenti az új címet, kiderült, hogy az új konzolokra is a GTA 5 jön. Mindeközben persze a Rockstar igen szűkszavú volt a témában, nem igazán reagáltak a pletykákra, annak ellenére, hogy volt belőle bőven.

A Rockstar most viszont megtörte a csendet, egy mondat erejéig.

Abban talán biztosak lehetünk, hogy a sorozat hihetetlen sikerére való tekintettel, a Rockstar készül a folytatással, ám még arról is csak pletykák vannak, hogy ez a jövő zenéje, vagy pedig már készül. Nos, akik azt várják, hogy a Rockstar valami biztatót vagy biztosat közölt a rajongókkal, az csalódni fog.

A Twitteren egy GTA 6-ot váró rajongó bejegyzésére a következőt írták:

„Egyelőre nincsenek friss híreink a GTA 6-tal kapcsolatban. Maradj velünk és olvasd a Rockstar Newswire felületét a legfrissebb hírekért.”

Ezt hívják úgy, hogy nesze semmi, fogd meg jól. Bár végre megszólalt a Rockstar a GTA 6 kapcsán, ám tulajdonképpen úgy, hogy azzal nem mondtak semmit. Nem mondták, hogy készül, de azt sem, hogy nem. Ez valószínűleg egy automatikus válasz, melyet a közösségi oldalak kezelői már jól begyakoroltak.

Maradnak tehát továbbra is a pletykák, szivárgások, spekulációk és a remény. A remény, hogy lesz valamikor egy GTA 6.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×