Hamarosan megjelenik az éles szervereken is a League of Legends 10.19-es frissítése. Ez pedig azt jelenti, hogy az új karakter, Samira is befut majd.

Mostanában rendesen el vannak látva tartalommal a League of Legends rajongók. Nem elég, hogy nyáron egy teljes hónapon keresztül élvezhettük a Spirit Blossom eseményt, még két új karaktert is kaptunk. Azt hitte volna az ember, hogy ezek után kissé lelassul a futószalag, ám a Riot Games épp ellenkezőleg határozott. A 10.19-es frissítéssel ugyanis egy újabb hőst fognak élesíteni a fejlesztők.

Több ízben is fontos ez a frissítés, ugyanis ez lesz a világbajnokságon résztvevő csapatok „játszótere”. Ugyan Yone és Samira nem lesznek választhatók, minden más módosítás érinteni fogja a profikat. Mondjuk Samira mellőzése nem okoz túl nagy meglepetést, elvégre ő is a 10.19-es csomag részeként érkezik. A LoL mellett a TFT játékosoknak is nagy a tét, ugyanis lezárul a Galaxies időszak és kezdetét veszi a Fates kiegészítő.

Igyekszik a legtöbb platformon hirdeti az újdonságokat a Riot, a napokban többek között például bemutattak egy rövid videót Samiráról, amiben lerántják a leplet egy rejtett animációról.

 

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Blade Whirl képesség eltünteti majd a Samira irányába érkező lövedékeket. A nevéből és animációjából adódóan egészen eddig mindenki azt hitte, hogy a kardjával csapja szét a felé tartó projectile-okat. Ám egy lassított felvételnek köszönhetően most kiderült, egyáltalán nem erről van szó.

A snowboardozást és gördeszkázást kedvelők biztosan hallottak már a Method Grab nevű trükkről. Az igazat megvallva, ennél a képességnél Samira is éppen ezt mutatja be a kardján.

Az érkező lövedékeket pedig a saját fegyvereinek golyóival védi ki.

A 10.19-es frissítés szerdán (szeptember 16.) várható, míg Samira feltehetően egy-két nappal később élesedik majd.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×