Az adatbányászok ismét serények voltak és a Corrupted Legends skin család darabkáit tették közzé az interneten. Hamarosan már ezekkel is harcolhatunk.

A Fortnite legújabb szezonjában Marvel szuperhősök bőrébe bújhatunk. Öltözhetünk kedvenc Bosszúállónknak, alakíthatjuk a legendás Fantasztikus Négyest, valamint egyéb képregény hősöket. A szezon során azonban egyedi skinek is napvilágot látnak, így lepleződött le az új Corrupted Legends skin bundle is.

A legújabb bundle-re ismét adatbányászok találtak rá név szerint iFireMoneky és ShookPA. A bundle-be összesen három skint találunk: Arachne, Insight, valamint Shogun lakozik benne. Ezenkívül három egyedi hátizsákkal gazdagodunk: A Long Legs, Sight Sligh, valmanit a Bladed Wings üti a markunkat.

A Skinekben nem csak ez az egyedi. Egy szempillantás alatt készíthetünk a világos fehér skinből, egy egyszerű vörösen izzó kinézetet.

Here’s how the Corrupted Legends will look in the shop – The price is a placeholder. (via/ShookPA) from r/FortniteLeaks

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem leplezték le. A képen látható , hogy a bundle 16, 99 dolláros árcédulával büszkélkedik, ami azért fura mert az eddigi kinézetek 20, 18, valamint 15,99 dolláros cetlivel rendelkeztek. Egyelőre tehát ne vegyünk mérget arra, hogy ez a végleges összeg. A Corrupted Legends Pack akár 24,99 dollárba is kerülhet.

Ha szeretnétek lecsapni ezekre az érdekes kinézetekre, akkor mindenképpen tartsátok a szemeteket az Item Shopon. Ha pedig nem szeretnél extra költségekbe verni magad, a saját karaktered még mindig összerakhatod a szezon során.

Neked bejön a bundle?

Ezt olvastad már?

Már elérhető Wolverine trófeája – Mutatjuk hol keresd a pályán

×